2020 m. prognozių rezultatų apžvalga

Baigėsi 2020 metai, laikas apžvelgti kaip sekėsi sporto prognozėms, kurias mes pateikiame savo lankytojams. Metai buvo geri, tie kas sekė mus nuo pat pradžių galėjo uždirbti solidžią grąžą.

Kiekvienas statymas, kuris buvo atliktas yra užfiksuotas šiame dokumente – Prognoziu rezultatai 2020m.

Šie metai buvo neįprasti visom prasmėm, pandemija sukrėtė visą pasaulį. Todėl buvo gaila kai vasario mėnesį buvome pasiekę įspūdingą statymų formą, bet teko lažybas stabdyti ir panirti į praktiškai penkių mėnesį ramų snaudimą, nes visiškai neliko jokios krepšinio statymų pasiūlos.

2020 m. prognozių rezultatų apžvalga 2020 metų prognozių rezultatai (pelnas EUR, statoma po 100 EUR)

Pavasarį ir vasarą sporto nebuvo todėl lindome į esporto lažybas, kas nepasiteisino, nors ir nepatyrėme didelio nuostolio. Rugpjūtį grįžome su NBA prognozėmis, kurios buvo sėkmingos kelis mėnesius iš eilės. Ko nebūtų galima pasakyti apie Eurolygos naujo sezono startą. 1 lentelėje žemiau galite matyti visus prognozių rezultatus pagal mėnesius.

Rugsėjo mėnesį, Eurolygos sezono pradžioje, buvo sunku prognozuoti, tarsi buvome ant ledo be pačiužų, kiekvieną minutę galėjo informacija pasikeisti ir prieš tai atlikta analizė taptų visiškai nereikšminga, kai netikėtai iškrenta lyderis ar rungtynės būna atidėtos (skaitykite – Eurolygos statymų gidas pandemijos metu). Tad du mėnesius nuo rugsėjo iki spalio rezultatai balansavo „ant savų”, tačiau puikus gruodžio mėnesis sugrąžino pasitikėjimo savo jėgomis ir metus užbaigėme puikiai.

Metų pabaigoje galime skaičiuoti jog turime uždirbę 1168€ arba 116,8 unitų atlikę 61 statymą. Ant vienos prognozės buvo statoma 100€. Pasiektas yield 19%, kas yra labai geras rezultatas. Demonstruojamas 59% prognozių taiklumas.

Naudojant mūsų strategija užtenka išlaikyti 55% taiklumą, o yield'as rodiklis yra puikūs 5-10% ribose. Taigi mūsų 2020 m. demonstruojami rezultatai pranoko lūkesčius ir yra daug geresni nei planavome.

1 lentelė. 2020 metų LazybuGuru.lt debiutinio sezono prognozių rezultatai.

Mėnesis Skaičius Laimėta Pralaimėta Pataikymas Rezultatas
Sausis 7 4 3 57% +99€
Vasaris 10 8 2 80% +542€
Kovas 2 2 0 100% +186€
Balandis 1 0 1 0% -100€
Gegužė 3 2 1 66% +92€
Birželis 3 2 1 66% +145€
VISO 61 37 24 61% +1168€
Liepa 3 1 2 34% -104€
Rugpjūtis 5 3 2 60% +107€
Rugsėjis 6 4 2 66% +174€
Spalis 8 4 4 50% -15€
Lapkritis 5 2 3 40% -118€
Gruodis 8 5 3 63% +160€

2 lentelėje matyti, kad prognozių daugiausiai iš krepšinio, tai sudaro bendrai 80% visų prognozių. Daugiausiai pateikiame statymų iš NBA ir Eurolygos rungtynių, tai kas yra aktualiausia lietuviams. Viena kita prognozė būvo iš LKL, Eurocup ar FIBA Čempionų lygos. Dažniausiai sekame lietuviškas komandas, nes apie jas turime daugiausiai informacijos ir galime geriau nujausti komandine atmosferą.

Šiais metais buvo ir kelios ilgalaikės prognozės, abi jos buvo sėkmingas. Spėjome kas laimės Lietuvos Eurovizijos atranką bei įsivėlėme į JAV Prezidento rinkimų šou. The Roop laimėjimas Eurovizijoje mums atnešė +68€, o J.Bideno pergalė +91€.

2 lentelė. Prognozių rezultatai pagal sporto šakas.

Sritis Skaičius Laimėta Pralaimėta Pataikymas Rezultatas
Krepšinis 49 31 18 63% 1173€
E-Sportas 10 4 6 40% -163€
Eurovizija 1 1 0 100% 67€
Politika 1 1 0 100% 91€

2021 m. ir toliau daugiausiai prognozių bus iš krepšinio arenų, prioritetas Eurolygai ir NBA. Kaip 3 lentelėje galima matyti, realiai šios dvi lygos sugeneravo 93% viso uždarbio. Šiais metais, jeigu nebus atšauktos, turėtų įvykti Olimpinės žaidynės bei atrankos krepšinio turnyras Kaune, tad bandysime prognozuoti ir pateikti spėjimus iš Lietuvos rinktinės kovų.

Tiesa planuose nėra futbolo prognozių, nors ir šiais metais turėtų įvykti Europos futbolo čempionatas, bet prioritetas yra krepšiniui ir svarbu išlaikyti toliau koncentracija ten.

3 lentelė. Krepšinio prognoznių rezultatai pagal lygas.

Sritis Skaičius Laimėta Pralaimėta Pataikymas Rezultatas
Eurolyga 25 15 10 60% 442€
NBA 17 12 5 71% 645€
Eurocup 2 1 1 50% 10€
LKL 4 2 2 0% -14€
FIBA Čempionų lyga 1 1 0 100% +90€

Prie kiekvienos prognozės nurodome bendrovę, kurioje radome geriausią koeficientą savo statymui ir 4 lentelėje galite matyti, kurias dažniausiai bendroves pasirinkome savo prognozei. Tai tiek pat per visus 2020 m. po 12 pasirinkimų turėjo Pinnacle ir Megapari.

Tiesa reiktu paminėti jeigu skaičiuotume tik krepšinio statymus, tai Megapari čia būtų geriausia bendrovė krepšiniui, nes Pinnacle dažnai buvo renkamasi atliekant esporto statymus, jiems nelikus Pinnacle turėtų užleisti pirmą vietą Megapari (skaitykite – Megapari lažybų bendrovės apžvalga).

O trečioje vietoje galima matyti WilliamHill. Tai bendrovė, kuri jau veikia daugiau nei 80 metų ir toliau išlieka viena patraukliausių kontorų ne tik krepšinio statymams, bet ir futbolo, teniso, arklių lenktynių. Kitas patikimas lažybų bendroves galite rasti geriausių lažybų bendrovių reitinge.

4 lentelė. Dažniausiai naudotos lažybų bendrovės kaip geriausias pasirinkimas statymui

Skaičius Bendrovė Premija naujiems žaidėjams Registracija
12 pinnacle lazybos Nėra Statyk dabar
12 megapari logo 100€ pirmojo įnašo premija Statyk dabar
9 WH logo Statyk 10€ ir gauk 30€ premiją Statyk dabar

Taip pat šalia bendrovių galite matyti kokios yra siūlomos premijos naujiems žaidėjams ir jeigu neturite sąskaitos, tai registruodamiesi per mus, tas premijas gausite iškarto atlikę depozitą. Registruodamiesi per LazybuGuru.lt nuorodas paremsite mūsų projektą, kuriame pelningas lažybų prognozes ir toliau teiksime nemokamai.

Jeigu pastebėjote mūsų teikiamų prognozių skaičius per mėnesį nėra didelis. Taip darome dėl to, kad išlaikytume statymų kokybę ir išrinktumėme pačius geriausius statymus. Tokia strategija jums greitai nesukraus turtų, bet iš kitos pusės atliekant 1-2 statymus per savaite galima rizkingiau valdyti lažybų banką ir nebūtina taikyti konservatyvią banko valdymo strategiją (2-5% statymas nuo banko).

Mūsų užduotis savo lankytojams pasiūlyti galimybę papildomai užsidirbti stebint mėgstamą sportą. Taip pat edukuoti savo lankytojus, kokį koeficientą ir statymą reikia rinktis norint įveikti lažybų bukmekerį.

Skaitydami mūsų prognozes galite suprasti per kokia prizme ieškome pranašumo prieš lažybų bendrovę ir į ką atkreipiame daugiausiai dėmesio. Todėl sekdami mūsų analizes jūs sužinosite nemažai apie NBA ar Eurolygos komandos, nes mes pateikiame ne tik statymą, bet ir visą svarbiausią informacija apie pačias komandas.

Tik norime dar priminti, kad šie praeities rezultatai negarantuoja, kad ir toliau rezultatai išliks tokie pat įspūdingi. Sporto lažybos yra rizikingas užsiėmimas ir statykite atsakingai įvertinę visas rizikas bei paskyrę tuos pinigus, kuriuos blogiausiu atveju sau galite leisti pralošti.

LazybuGuru.lt prognozės yra rekomendacinio pobūdžio ir neatsakome už jų rezultatus.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..