Eurolygos prognozė: „Bayern“ – „Anadolu Efes“

Penktadienio vakarą, kovo 19 dieną 21:30 valandą į Miuncheną atvyksta karščiausia Eurolygos komanda – „Anadolu Efes“. Stambulo komandai tai bus antros rungtynės Eurolygoje šią savaitę, todėl labai įdomu, kaip „Bayern“ tuo pasinaudos rungtynių metu. Čia trumpai pakalbėsiu apie tai, kodėl, mano manymu, „Anadolu Efes“ turėtų laimėti šias rungtynes. Prieš lažinantis svarbu žinoti, kad kuo daugiau sąskaitų turėsite lažybų bendrovėse, tuo geresnį koeficientą galėsite rasti. Čia rasite geriausias krepšinio bendroves 2021 m.

Shane Larkin

„Anadolu Efes“ be jokių abejonių dabar Eurolygoje demonstruoja geriausią formą – 7 pergalės iš eilės ir laimėtos 10 rungtynių per paskutines 11. Rytoj komanda žaidžia prieš „Maccabi“, todėl didelė tikimybė, kad į Miuncheną komanda atvyks turėdama net 8 pergalių seriją. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad pergalių serija nebuvo surinkta prieš silpnas Eurolygos komandas, laimėta buvo prieš „Barcelona“, „Fenerbahce“, „CSKA“. O dar labiau žavi tai, kad per paskutines 7 laimėtas rungtynes tik vieną kartą laimėta buvo vienaženkliu skirtumu.

„Anadolu Efes“ dėka šios puikios pergalių serijos dalinasi 2-4 vietas ir turi vienu pralaimėjimu mažiau nei „Bayern“ komanda, kuri šiuo metu yra iš karto po „Anadolu Efes“ – penktoje vietoje. Todėl, galima sakyti, kad tai rungtynės ir dėl tiesioginės vietos turnyrinėje lentelėje, „Anadolu Efes“ laimėję šias rungtynes dar labiau atitrūktų nuo penktoje vietoje esančios „Bayern“ komandos ir įsitvirtintų tarp keturių stipriausių.

„Bayern“ yra viena iš didžiausių šio sezono staigmenų, nors Miuncheno komanda dabar yra penktoje vietoje, tai yra komanda, kurią visi taikosi išstumti iš aštuntuko ir visos likusios rungtynės bus labai sunkios. Nors per paskutines 8 rungtynes komanda laimėjo 6 kartus, dauguma rungtynių buvo labai sunkios ir jos baigėsi tik paskutinėmis minutėmis arba sekundėmis. Prieš šiuo metu prastą formą turinčią „Crvena Zvezda“ laimėta tik 2 taškais, prieš „Maccabi“ irgi tik 2 taškais, prieš „Panathinaikos“ 5 taškais.

Matant, kaip „Anadolu Efes“ šluoja visus iš eilės, būtų sunku patikėti, kad „Bayern“ galėtų atstovėti šiose rungtynėse. Vienintelis „Anadolu Efes“ minusas yra tas, kad komanda antradienį žaidžia prieš „Maccabi“ ir gali jausti papildomą nuovargį. Tačiau, žvelgiant į tai, kad komandoje yra didelė žaidėjų rotacija ir žaidėjai tikrai nepervargsta. Tikiu, kad Miunchene pamatysime puikią „Anadolu Efes“ formą ir pergalę mažiausiai 10 taškų skirtumu.

Rungtynių laikas: Penktadienis, Kovo 19, 2021
Krepšinis – Eurolyga
Prognozė:„Anadolu Efes“ -4.5
Koeficientas: 1.88
Bendrovė: Betfair
Statymas: 10 unitų arba 100€
Prognozių rezultatai

Nori pastebėti prognozes laiku? Prisijunk prie Facebook arba Discord grupių.

Ši Eurolygos prognozė yra rekomendacinio pobūdžio ir LazybuGuru.lt neatsako už jūsų statymus.

Eurolygos Rezultatai

Euroleague

Eurolygos Tvarkaraštis

Euroleague

Decimal
Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..