Eurolygos prognozė: „Barcelona“ – „Zenit“

Trečiadienio vakarą, balandžio 21 dieną 22:00 valandą Ispanijoje prasidės „Barcelonos“ ir „Zenit“ komandų ketvirtfinalio pirmosios rungtynės. Čia pateiksiu argumentus, kodėl, mano nuomone, „Barcelona“ šią seriją turėtų laimėti nepralaimėję. Prieš lažinantis svarbu žinoti, kad kuo daugiau sąskaitų turėsite lažybų bendrovėse, tuo geresnį koeficientą galėsite rasti. Čia rasite geriausias lažybų bendroves internete Lietuvoje 2021 m.

Cory Higgins

„Zenit“ yra viena iš nedaugelio komandų, kuriai šį sezoną pavyko nugalėti „Barcelonos“ komandą, tačiau prisiminus tas rungtynes, jos tikrai nebuvo gerai sužaistos iš „Barcos“ pusės, tuo labiau – prie komandos vairo tuomet nestovėjo Š.Jasikevičius, kuris dėl sveikatos problemų turėjo likti Ispanijoje. Tada kovoje iki paskutinių sekundžių pergalę šventė „Zenit“ ir Rusijos komanda atrodė, kad Eurolygoje šį sezoną gali siekti aukštumų.

Sezono eigoje „Zenit“ turėjo nemažai problemų dėl pandemijos, tačiau pavykdavo rinkti pergales ir ilgą laiką laikėsi net ketvertuke, vis tik – sezono pabaigoje komanda pavargo, galbūt, kažkiek prisidėjo ir traumos, o tada ir pasipylė pralaimėjimai, dėl kurių iki pat paskutinių rungtynių nebuvo aišku, ar „Zenit“ pateks į aštuntuką. Laimėję prieš „Panathinaikos“ jie prasitęsė sezoną, tačiau didelė tikimybė, kad ne ilgam, nes jau pirmame raunde jiems reikės žaisti prieš geriausią reguliaraus sezono komandą – „Barceloną“.

Tuo tarpu „Barcos“ sezonas buvo toks, kokio ir buvo galima tikėtis. Su kiekvienomis rungtynėmis komandos žaidimo kokybė vis gerėja, žaidėjai labiau supranta vienas kitą, žino savo užduotis aikštėje. Antroje sezono pusėje prie komandos prisijungęs P.Gasol dar labiau sustiprino komandą ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų. Nereikėtų tikėtis, kad P.Gasol nuvers didelius kalnus aikštėje, tačiau turėti tokį žaidėją, kuris per 10-15min. gali padaryti tikrai daug – kiekvieno trenerio svajonė.

Manau, kad ši serija neužsitęs todėl, kad „Barcelona“ puikiai žaidžia savo namų aikštėje, todėl jeigu į Sankt Peterburgą komanda neišvyktų laimėjusi dviejų rungtynių, būtų tikra staigmena. Š.Jasikevčius yra tokių situacijų specialistas, turėjo daug laiko išanalizuoti „Zenit“ žaidimą, puikiai pažįsta svarbiausią komandos žaidėją – K.Pangos. Manau, kad šioje serijoje pamatysime, kokios yra „Barcos“ tikros galimybės. Komandoje yra daugybė puikiai besiginančių žaidėjų, todėl siausti „Zenit“ krepšininkams tikrai galimybių nebus.

Koeficientas tikrai vertas rizikos, nors ir reikia laimėti trejas rungtynes, galima sakyti, kad tai tiesiog statymas ant trečiųjų rungtynių išvykoje. Net neabejoju, kad „Barcelona“ laimės pirmas dvejas rungtynes, o trečios rungtynės bus lemiamos šiam statymui. Galima būtų laukti tiesiog trečių rungtynių, tačiau, tuomet jau reikės imti „Barcelonos“ komandos pranašumą, norint, kad koeficientas būtų 2.00.

Rungtynių laikas: Trečiadienis, Balandžio 21, 2021
Krepšinis – Eurolyga
Prognozė: Barcelona laimės seriją 3:0
Koeficientas: 2.00
Bendrovė: Betsafe
Statymas: 10 unitų arba 100€
Prognozių rezultatai

Nori pastebėti prognozes laiku? Prisijunk prie Facebook arba Discord grupių.

Ši Eurolygos prognozė yra rekomendacinio pobūdžio ir LazybuGuru.lt neatsako už jūsų statymus.

Eurolygos Rezultatai

Euroleague

Eurolygos Tvarkaraštis

Euroleague

Decimal
Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..