Olimpinė krepšinio atranka – prognozė: Meksika – Lietuva (2024-07-03)

Liepos 2 d. prasideda svarbiausios Lietuvos krepšinio rinktinės kovos šią vasarą. Puerto Rike vykstančioje atrankoje bus siekiama iškovoti vienintelį kelialapį į 2024 m. Paryžiaus olimpines žaidynes. Iš viso atrankoje varžosi šešios rinktinės, kurios po tris padalintos į dvejas grupes.

🏀 Rungtynių prognozė: Lietuva -16.5 @ 1.90

Lietuvių grupėje yra Meksika ir Dramblio Kaulo Krantas, o kitoje grupėje Puerto Rikas, Italija ir Bahreinas. Po dvi rinktines pateks į pusfinalį, kurių laimėtojai susitiks atrankos finale.

Olympic Games Qualification

Decimal

Olympic Games Qualification

Lietuvos krepšinio rinktinė atranką pradės prieš Meksiką, su kuria žaidė praėjusių metų pasaulio krepšinio čempionate ir laimėjo 96:66. Antrasis mačas bus žaidžiamas prieš Dramblio Kaulo Kranto rinktinę, su kuria lietuviai dar niekada nėra žaidę.

Grupė tikrai nėra pati stipriausia ir lietuvius čia galima laikytis ryškiais favoritais. Akivaizdu, kad pirmos dvejos rungtynės bus pasiruošimas svarbiausioms kovoms, kadangi tiek pusfinalyje, tiek finale lauktų kur kas aukštesnio lygio varžovai. 

Geriausius koeficientus rasite mūsų atrinktose krepšinio lažybų bendrovėse.

Nors Lietuvos krepšinio rinktinė atrankoje į Paryžiaus olimpines žaidynes neturės Jono Valančiūno, atsiskleisti kur kas daugiau progų turės Domantas Sabonis, kurį atrankoje galima vadinti geriausiu vidurio puolėju tarp visų komandų.

Rinktinėje taip pat yra kitų aukšto lygio krepšininkų, todėl ir be Jono Valančiūno daug problemų kilti neturėtų. Lietuviai ne veltui yra laikomi atrankos favoritais. 

Meksika į atranką atvyksta be jokio pasiruošimo – dalis žaidėjų dar neseniai žaidė Meksikos čempionato atkrintamosiose, rinktinė nesužaidė draugiškų rungtynių, o galutiniame dvyliktuke nėra ir pagrindinės žvaigždės, kuris yra rungtyniavęs ir Lietuvoje – Francisco Cruz.

olimpinė-krepšinio-atranka-prognozė-meksika-lietuva

Be šio gynėjo Meksikos rinktinei turėtų kilti ypač daug problemų, kadangi žaidėjas ne tik sukurdavo progų komandos draugams, bet ir pats rinkdavo nemažai taškų.

Būtų sunku tikėtis tokio paties 30 taškų sutriuškinimo kaip praėjusiais metais, tačiau čia Lietuvos rinktinė turi puikius šansus atrankoje atsidaryti įtikinama pergale. Taupytis jau nebėra dėl ko, eksperimentuoti irgi.

Meksikiečiai nesitiki laimėti prieš Lietuvą, jiems tikrasis finalas bus prieš Dramblio Kaulo Krantą, kurį įveikus būtų pasiektas pusfinalis. Lietuviai kiekvienoje pozicijoje turi pranašumų ir tikimasi pergalės bent 20 taškų skirtumu.  

Ši 2024 m. Olimpinio krepšinio turnyro atrankos prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..