Ispanijos „La Liga” prognozė: „Girona“ – „Barcelona“ (2024-09-15)

Rugpjūčio 15 d. prasidėjo 2024-25 m. Ispanijos „La Liga“ sezonas. Klubai jau spėjo sužaisti po ketverias rungtynes, nei vienų iš jų nepralaimėjo „Barcelona“, tuo tarpu pagrindiniai konkurentai „Real“ jau spėjo du kartus sužaisti lygiosiomis.

⚽ Rungtynių prognozė: „Barcelona“ pergalė @ 1.77

Tai „Barcai“ leido išsiveržti į priekį ir turėti jau net 4 taškų persvarą, kas po vos keturių mačų yra apčiuopiamas pranašumas. Šiuo metu vyskta rinktinių pertrauka, o jau rugsėjo 15 d. „La Liga“ čempionate „Girona“ namuose priima puikią formą demonstruojančią „Barcelona“.  

„Girona“ praėjusiais metais buvo viena didžiausių „La Liga“ staigmenų. Kurį laiką buvo netgi pirmaujanti ekipa, tačiau antroje sezono pusėje atsilaikyti prieš grandus tapo per sunku. Vis tik, pavyko užimti trečią vietą ir išsikovojo teisę žaisti šių metų UEFA Čempionų lygoje.

Akivaizdu, kad po tokio sezono vasarą laukė permainos. Buvo parduoti keli žaidėjai – Artem Dovbyk, Aleix Garcia, Iker Almena. Nuomos sutartys baigėsi su Savinho, Eric Garcia, Yan Couto.

Įsigyti kažko labai įspūdingo nepavyko, tačiau reikia atkreipti dėmesį ir į komandos biudžetą. „Girona“ komandos turima sudėtis verta 208 mln. eurų – septinta vieta „La Liga“.

Geriausius Ispanijos „La Liga” koeficientus rasite mūsų atrinktose geriausiose futbolo lažybų svetainėse.

ispanijos-la-liga-prognoze-girona-barcelona

„Barcelona“ naująjį sezoną pasitinka su kur kas didesniais lūkesčiais. Noras ne tik susigrąžinti „La Liga“ titulą, bet ir patriukšmauti UEFA Čempionų lygoje. Komandoje ypač daug talentingo jaunimo, vasarą pavyko įsigyti puikiai EURO 2024 pasirodžiusį 26-erių Dani Olmo.

Jeigu pirmos trejos pergalės „La Liga“ nebuvo lengvos – visos laimėtos 2:1, tai paskutinėse rungtynėse prieš „Valladolid“ pamatėme atsipalaidavusią ir ypač efektyvią „Barca“ – pergalė net 7:0. 

„Girona“ šiemet atrodo kiek susilpnėjusi, o dar laukia kovos UEFA Čempionų lygoje. Nors „Barcelona“ ir žais išvykoje, juos galima laikyti ryškiais favoritais. Praėjusį sezoną „Girona“ abu kartus laimėjo net 4:2 ir motyvacijos atsirevanšuoti tikrai neturėtų trūkti. 

Ši La Liga prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

LaLiga

Decimal

LaLiga

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..