UEFA Čempionų lygos prognozė: „AC Milan“ – „Liverpool“ (2024-09-17)

Jau rugsėjo 17 d. prasideda UEFA Čempionų lyga, kuri šį sezoną pradeda naują etapą – keičiasi formatas. Žiūrovai turės galimybę ne tik stebėti daugiau aukščiausio lygio rungtynių, bet ir turės progų atlikti pelningų statymų futbolo lažybų bendrovėse.

⚽ Rungtynių prognozė: „Liverpool“ pergalė @ 1.85

Naujasis formatas įneša kur kas daugiau sumaišties, komandos nebegalės taupytis, kadangi vienerios rungtynės gali stipriai pakeisti esamą situaciją. Debiutinėse sezono rungtynėse susitinka du legendiniai klubai – „AC Milan“ prieš „Liverpool“. 

Jeigu anksčiau buvo įprasta, kad UEFA Čempionų lygos grupių etape komandos susitikdavo po du kartus ir išvykose būdavo svarbiausia nepralošti, pasiimti vieną tašką ir išspręsti reikalus namuose, tai šį kartą situacija visai kitokia.

Komandos reguliariajame sezone susitinka po vieną kartą, todėl požiūris į rungtynes, ypač iš svečių pusės, stipriai keičiasi. Kiekvienos rungtynės yra aukso vertės, o sėkminga sezono pradžia, leis vėliau lengviau kontroliuoti situaciją.

„Liverpool“ sezoną pasitiko su naujuoju treneriu Arne Slot. Permainų vasarą klubas beveik neatliko, tik paskutiniu momentu buvo įsigyti Giorgi Mamardashvili ir Federico Chiesa. Tačiau kaip matome Anglijos „Premier“ lygoje – tai išėjo į naudą.

uefa-čempionų-lygos-prognozė-ac-milan-liverpool

Klubas sezoną pradėjo trimis pergalėmis, per kurias įmušė 7 įvarčius ir nei vieno neprasileido. Įspūdinga pergalė buvo pati paskutinė, kur 3:0 pavyko įveikti Mančesterio „United“. 

Milano klubas sezoną pasitiko gana didelėmis ambicijomis, tačiau jau po pirmų trijų mačų situaciją stipriai susikomplikavo. „Serie A“ kol kas nepavyko iškovoti pergalės. Du kartus sužaidė rezultatyvias lygiąsias – 2:2, kartą 2:1 pralaimėjo prieš „Parma“.

Su gynyba problemos didelės, o būsimas varžovas atsiveža kol kas geriausią šio sezono matytą puolimą. Jeigu „Lazio“, „Torino“ ir „Parma“ sugebėjo įmušti po du įvarčius, „Liverpool“ jų gali primušti dar daugiau.

Prasta sezono pradžia verčia manyti, kad matysime rezultatyvias rungtynes, ir „Liverpool“ pergalė 3:1 nebūtų staigmena. 

Ši UEFA Čempionų lygos prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

UEFA Champions League

Decimal

UEFA Champions League

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..