UEFA Čempionų lygos prognozė: „Benfica“ – „Atletico Madrid“ (2024-10-02)

Praėjusią savaitę sugrįžo atsinaujinusi UEFA Čempionų lyga, o spalio pirmą savaitę galėsime stebėti antrąjį turą. Pasikeitęs lygos formatas žiūrovams leidžia kiekvieną savaitę matyti aukščiausio lygio rungtynes, kuriose gausu intrigos ir nenuspėjamų rezultatų.

Antrajame ture vyks tokios rungtynės kaip „Arsenal“ – „PSG“, „Bayer“ – „AC Milan“, „Aston Villa“ – „Bayern“. Spalio 2 d. 22:00 val. Lisabonoje vyks „Benfica“ – „Atletico Madrid“ rungtynės, su kuriomis iš arčiau ir susipažinkime. 

⚽ Rungtynių prognozė: „Benfica“ +0.0 Azijietiškas pranašumas @ 2.15

Madrido „Atletico“ vasarą žaidėjų rinkoje padirbėjo labai solidžiai. Įsigijo Julian Alvarez, Conor Gallagher, Robin Le Normand, Alexander Sorloth, o atsisveikinta buvo tik su keliais žaidėjais – Joao Felis, Samu Omorodion, Alvaro Morata, Caglar Soyuncu.

Visgi, sezonui prasidėjus galime matyti, kad praėjusių metų problema liko neišspręsta – išvykoje žaidimas kur kas prastesnis nei namuose. „La Liga“ buvo sužaisti trys mačai išvykoje, du iš jų baigėsi lygiosiomis prieš „Villarreal“ ir „Rayo Vallecano“, 0:1 ištraukta pergalė prieš „Athletic Bilbao“. 

Lisabonos „Benfica“ vasarą pardavė kelis svarbius žaidėjus – Joao Neves, Marcos Leonardo, David Neres, o įsigijo Vangelis Pavlidis, Kerem Akturkoglu, Benjamin Rollheiser, Jan-Niklas Beste.

Pavardės sudėtyje kur kas mažiau žinomos nei „Atletico“ komandoje, tačiau tai nereiškia, kad demonstruojamas žaidimas yra prastesnis.

uefa-čempionų-lygos-prognozė-benfica-atletico-madrid

Pirmajame UEFA Čempionų lygos ture abi komandos iškovojo pergales. „Atletico“ namuose tik 90-ą minutę įmušė pergalingą įvartį prieš „RB Leipzig“, o „Benfica“ 2:1 išvykoje nugalėjo „Crvena Zvezda“. 

Portugalijos čempionatas kur kas silpnesnis nei Ispanijos, tačiau verta pažymėti, kad „Benfica“ čia atrodo solidžiai. Namuose iškovotos visos trys pergalės – 3:0, 1:0 ir 4:1. Matant, kad „Atletico“ išvykose stringa, didelė tikimybė, kad Lisabonoje nematysime geriausio šios komandos pasirodymo.

Savaitgalį dar laukia „Atletico“ – „Real Madrid” derbis, kas taip pat pareikalaus daugiau jėgų nei „Benficos“ rungtynės namuose prieš „Gil Vicente“. Lisabonos komanda turi visus šansus ne tik sužaisti lygiosiomis, bet ir įveikti Madrido futbolininkus.  

Ši UEFA Čempionų lygos prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

UEFA Champions League

Decimal

UEFA Champions League

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..