Eurolygos prognozė: „Anadolu Efes“ – „Fenerbahce“ (2024-10-10)

Spalio 9 d. Eurolygoje prasideda antrasis turas, kuriame ir vėl galėsime matyti aukščiausio lygio krepšinį. Bus nemažai intriguojančių rungtynių, tarp kurių „AS Monaco“ – „Maccabi“, „Real Madrid“ – „Partizan“, „Olympiacos“ – „Žalgiris“.

Šį kartą visą dėmesį skirsime ketvirtadienio rungtynėms, kurios vyks 20:30 val. Stambule, kur „Anadolu Efes“ – „Fenerbahce“ susitikime bus atidaryta naujoji krepšinio arena. Galima neabejoti, kad Stambulo derbyje išvysime puikią kovą, tačiau pažvelkime, kas turi daugiau šansų iškovoti pergalę. 

🏀 Rungtynių prognozė: „Fenerbahce” pergalė @ 1.85

Tiek „Anadolu Efes“, tiek „Fenerbahce“ Eurolygos sezoną pradėjo pergalingai. „Fenerbahce“ namuose 82:71 įveikė vieną iš viso turnyro favoričių „Olympiacos“, o „Anadolu Efes“ išvykoje 76:67 nugalėjo Bolonijos „Virtus“.

Nors laimėjo abi ekipos, artėjančios rungtynės pasitinkamos skirtingomis nuotaikomis. „Fenerbahce“ jau rungtynių pradžioje prarado Scotttie Wilbekin, kuriam dėl patirtos traumos baigėsi sezonas.

Komanda ieškos pastiprinimo gynėjų grandyje, tačiau faktas, kad iki rungtynių su „Anadolu Efes“, reikės verstis su turima sudėtimi. 

Euroleague

Decimal

Euroleague

Tuo tarpu „Anadolu Efes“ džiaugėsi ne tik pergale, bet ir po traumos sugrįžusiu Shane Larkin, kuris per 23 min. surinko 11 taškų bei 16 naudingumo balų.

Nors pergalę Bolonijoje pavyko pasiekti, rungtynės lengvos nebuvo – tik ketvirtajame kėlinyje, kuris buvo laimėtas 25:15, pavyko perimti kontrolę. Lygiai taip pat ir „Fenerbahce“ ketvirtąjį kėlinį laimėjo 25:15. 

Geriausius Eurolygos koeficientus rasite mūsų atrinktose krepšinio lažybų svetainėse.

Žvelgiant į artėjančias rungtynes, norisi analizuoti neseniai vykusį susitikimą Turkijos taurėje, kuriame „Anadolu Efes“ laimėjo 83:82. Vis tik, apsigauti šiuo rezultatu nereikia – komandos Eurolygoje parodys visai kitokį nusiteikimą ir motyvaciją.

Nors „Anadolu Efes“ šiose rungtynėse turės daugiau žaidėjų, o „Fenerbahce“ kaip tik su iškritusiu S. Wilbekin, mes renkamės „Fenerbahce“ pergalę. 

eurolygos-prognozė-anadolu-efes-fenerbahce

Pagrindinės priežastys, kodėl Stambulo derbį turėtų laimėti „Fenerbahce“ yra geresnis trenerio darbas. „Fenerbahce“ komandoje puikiai prisistatė Wade Baldwin IV, kuris pradžioje dalino kamuolius komandos draugams, o vėliau ir pats pradėjo rinkti taškus.

Čia kiekvienas žaidėjas žino savo vietą ir pilnai pasiruošęs vykdyti iškeltas užduotis. „Anadolu Efes“ yra kiek laisvesnė komanda, daugiau improvizacijos. Atrodo, kad „Fenerbahce“ turi daugiau ginklų – atakuoti gali tiek per gynėjus, tiek per puolėjus. 

Ši Eurolygos prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..