Eurolygos prognozė: „Fenerbahce“ – „Panathinaikos“ (2024-10-25)

Šią savaitę Eurolygoje vyks penktasis turas, kuriame ir vėl sulauksime daug intriguojančių rungtynių. „Žalgiris“ namuose priima „Maccabi“ ekipą, pirmos pergalės Eurolygoje sieks „Virtus Bologna“, kurie svečiuosis Belgrade, matysime „Olimpia Milano“ – „Anadolu Efes“ susitikimą.

Visgi, pagrindinėmis turo rungtynėmis išskiriamas mačas Stambule tarp „Fenerbahce“ ir Eurolygos čempionų „Panathinaikos“. 

🏀 Rungtynių prognozė: „Fenerbahce” -1.5 @ 1.85

„Fenerbahce“ sezoną pradėjo pergalingomis rungtynėmis prieš „Olympiacos“, kur pamatėme didžiulį potencialą.

Visgi, rungtynių pradžioje dėl traumos visam sezonui buvo prarastas Scottie Wilbekin, vėliau vienerių rungtynių diskvalifikaciją gavo Tarik Biberovič, savojo žaidimo neranda Wade Baldwin IV ir visa tai privedė prie to, kad „Fenerbahce“ trečiose rungtynėse namuose beviltiškai nusileido „Crvena Zvezda“. Dviguba savaitė buvo uždaryta išvykoje iškovota pergale prieš „Alba“. 

Šią savaitę „Fenerbahce“ grįžta namo, kur norės reabilituotis po pralaimėjimo prieš „Crvena Zvezda“. Praėjusį sezoną Stambulo klubas žaisdamas namuose turėjo geriausią rezultatą – 15 pergalių ir vos 2 pralaimėjimai.

Du kartus namuose buvo pralaimėjusi tik „Barcelona“. Ar galima tikėtis, kad „Fenerbahce“ pralaimės du kartus iš eilės?

Euroleague

Decimal

Euroleague

Būsimas varžovas tikrai rimtas – Eurolygos čempionas, tačiau iš karto reikia pažymėti, kad žaidimo kokybė tikrai nėra pati geriausia. Praėjusią savaitę „Panathinaikos“ pralaimėjo abu kartus. Išvykoje 80:84 nusileista prieš „Paris Basketball“ ir 86:90 prieš Madrido „Real“.

Abi komandos rungtynes pasitinka norėdamos laimėti. „Panathinaikos“ trys pralaimėjimai iš eilės būtų jau pavojaus signalas, tačiau turint omenyje, kaip Ergin Ataman čempioniška „Anadolu Efes“ atrodė reguliariajame sezone, nenustebintų ir prasta „Panathinaikos“ pirmoji pusė. 

Geriausius Eurolygos koeficientus rasite mūsų atrinktose krepšinio lažybų svetainėse.

eurolygos-prognozė-fenerbahce-panathinaikos

Eurolygos rungtynėse ypač didelę reikšmę turi namų rungtynės ir tai pagrindinė priežastis, kodėl renkamės „Fenerbahce“ pergalę su nedideliu pranašumu. Jeigu rungtynės vyktų Atėnuose – situacija būtų visai kita.

Nors Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Fenerbahce“ turi skylių gynėjų linijoje, atrodo, kad „Panathinaikos“ turi per daug žaidėjų ir sezono pradžioje rotacijos neleidžia parodyti geriausio žaidimo.

Vidinės motyvacijos neturėtų trūkti Wade Baldwin IV, kuris praėjusiais metais buvo arti to, kad įveiktų „Panathinaikos“ ir patektų į finalinį ketvertą, bet dėl patirtos traumos turėjo užbaigti ketvirtfinalio seriją anksčiau laiko.

Ši Eurolygos prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..