Net 15 000€ prizinis fondas lažybose

Visiems gerai žinoma „BetSafe“ lažybų bendrovė savo žaidėjams pateikė naujas premijas, kurias čia trumpai ir apžvelgsiu. Svarbiausia atkreipti dėmesį į tai, kad pasinaudoti šiomis premijomis gali kiekvienas.

Dalyvauti 15 000€ prizinio fondo dalybose

Sąlygos yra labai paprastos, didelių statymo sumų tikrai nereikia, todėl galima sakyti, kad šios premijos yra tikrai kiekvienam sporto lažybas mėgstančiam žaidėjui. Naudodamiesi mūsų sėkmingomis statymų prognozėmis išgryninti premijas bus dar lengviau.

Premija krepšinio lažyboms

Po ilgos pertraukos sugrįžusį krepšinį „Betsafe“ pasitinka su išskirtiniais pasiūlymais savo žaidėjams. Šiuo metu yra suteikiama premija, kurios metu žaidėjai gali labai paprastai gauti nemokamą statymą ir tuo pačiu nemokamų sukimų.

Premija krepšinio lažyboms

Pasiūlymai šioje premijoje keičiasi, todėl žaidėjai turi būti aktyvūs ir nuolat stebėti, ką reikia padaryti, kad būtų suteikiamas nemokamas statymas. Pavyzdžiui, šią savaitę reikėjo atlikti bent 15€ statymą „Crvena Zvezda“ – „Žalgiris“ Eurolygos rungtynėse, kurio koeficientas didesnis nei 1.50. Nesvarbu jūsų statymas sėkmingas ar ne, po rungtynių jūsų sąskaitą papildys nemokamas 10€ statymas ir 10 nemokamų sukimų „Big Win 777” žaidimui, jeigu „Žalgiris“ įmes bent 9 tritaškius.

Kaip matote, ši premija tikrai nėra sudėtinga, 15€ statymas nėra didelis, o galimybė laimėti prizus tikrai didelė. Šią premiją galima pavadinti ir mini loterija, kadangi reikia tikėtis, kad šiuo atveju „Žalgiris“ įmes 9 tritaškius.

Premijos metu gautus 10€ reikia išnaudoti per 3 dienas, nes kitaip jie bus pašalinti iš jūsų paskyros. O vienintelis reikalavimas yra peržaidimas 3 kartus. Tai reiškia, kad reikės atlikti 3 statymus po 10€, kol šį prizą galėsite išsimokėti arba naudoti be jokių apribojimų.

https://youtu.be/fz6jGx-pdWs

Šis išskirtinis pasiūlymas įdomus tuo, kad rungtynės, kuriose reikia atlikti statymą nuolat keičiasi, o sąlygos taip pat. Žaidėjai taip gali dar labiau įsitraukti į rungtynes, o „Betsafe“ suteikia galimybę pasimėgauti įdomesniais statymais. Tiems, kurie daug atlieka statymų už krepšinio rungtynes, svarbu žinotu geriausias krepšinio lažybų bendroves.

15 000€ prizinis fondas lažyboms

Tai dar viena nauja premija „Betsafe“ žaidėjams, kuri prasidėjo šią savaitę ir tęsis iki lapkričio 15 dienos. Penkias savaites „Betsafe“ savo žaidėjams išdalins po 3000€, todėl ši premijos fondas ir yra 15 000€. Pasinaudoti šiuo pasiūlymu gali kiekvienas, viskas ką reikia padaryti, tai apsilankyti šios premijos puslapyje ir paspausti mygtuką dalyvauti.

Paspaudus dalyvauti, jums reikės atlikti kombinuotą statymą iš penkių įvykių, įvykio mažiausias koeficientas gali būti 1.30, o mažiausia statymo suma ant kombinacijos gali būti 7€. 3000€ dalybose dalyvausite tik tokiu atveju, jeigu jūsų kombinacija buvo sėkminga.

15 000€ prizinis fondas lažyboms

Jeigu bent vienas įvykis buvo nesėkmingas, jums reikės atlikti naują kombinaciją. Jeigu sėkmingų kombinacijų turėsite daugiau nei vieną, pasiūlyme dalyvaus tik tas statymas, kurio metu buvo laimėta didžiausia suma.

3000€ bus išdalinti žaidėjams, kurie įvykdė sėkmingos kombinacijos sąlygas. Jeigu per savaitę laiko nei vienam žaidėjui nepavyks atlikti sėkmingos kombinacijos, 3000€ persikels į kitą savaitę. Jeigu sėkmingą kombinaciją pavyks įvykdyti keliems žaidėjams, tai ši pinigų suma bus išdalinta tolygiai.

Tai reiškia, kad kiekvieną savaitę 3000€ pasidalins tie žaidėjai, kuriems pavyko atlikti sėkmingą 5 įvykių kombinaciją. Įvykiai gali būti iš visų sporto šakų.

Išdalinus prizinį fondą, žaidėjai per tris dienas turės įvykdyti sąlygas, kurios tikrai nėra sudėtingos. Apdovanojimas suteikiamas premijos pavidalu, kurią reikia peržaisti 1.01 karto su ne mažesniu kaip 1.50 koeficientu. Tai reiškia, kad jeigu laimėsite 20€, jums reikės atlikti 20.20€ statymą ant didesnio nei 1.50 koeficiento. Laimėjimo atveju visi pinigai bus jau jūsų be jokių papildomų apribojimų.

Betsafe.lt yra viena patikimiausių lošimų bendrovių Lietuvoje. 2006 metais šį bendrovė buvo įkurta Norvegijoje, 2011 metais įžengė į Lietuvą nupirkdami „Tonybet”, daugiau apie tai skaitykite – Betsafe.lt lažybų bendrovės apžvalgoje.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..