Pasaulio Taurė: Gana – Urugvajus prognozė

Dėl puikaus atakuojančio futbolo ir didelio talento Gana 2022 m. Pasaulio futbolo čempionate atrodo įspūdingai. Nors Ganos gynybos stilius daro ją pažeidžiamą, Urugvajus greičiausiai nepasinaudos šia situacija, nes jo priekinė linija Katare atrodo bejėgė. Tačiau kol kas turnyre Urugvajus dar nėra įmušę nei vieno įvarčio.

Ganos užduotis paprasta. Jiems tereikia išvengti pralaimėjimo. Didelė tikimybė, kad ši komanda H grupėje užims antrąją vietą ir kartu su Portugalija pateks į kitą etapą.

2010 m. pasaulio čempionato turnyre Gana nesugebėjo įveikti Urugvajaus, nors ir laimėjo baudos smūgį, kuris buvo paskirtas, kai Luizas Suarezas tvarkė kamuolį aikštelėje.

2022 m. pasaulio futbolo čempionato rungtynės tarp šių dviejų komandų Ganai sugrąžins karčius prisiminimus, ir nėra abejonių, kad ši komanda norės atkeršyti už pralaimėjimą prieš Urugvajų.

Dėl to reikėtų tikėtis, kad „Juodosios žvaigždės” sužais geriausias visų laikų rungtynes pasaulio futbolo čempionato turnyre.

 Gana – Urugvajus prognozė

Ganai reikia tik lygiųjų, todėl taip pat turėtumėte tikėtis stipraus gynybinio futbolo ir nedaug įvarčių. Žiūrovai neturėtų tikėtis rezultatyvių rungtynių.

Urugvajus supras, kad jiems teks susidurti su labai priešišku varžovu. Populiariai žinomas dėl to, kad 2010 m. atėmė iš Ganos galimybę patekti į pasaulio futbolo čempionato pusfinalį, Urugvajus sieks įrodyti pasauliui, kad gali sąžiningai ir teisingai nugalėti Ganą.

Kita vertus, tai paskutinė Urugvajaus galimybė dar kartą sustabdyti Ganą ir patekti į kitą etapą. Urugvajui nepasisekė rungtynėse su Portugalija, o prieš Pietų Korėją jie atrodo taip pat blankiai.

Šių rungtynių prognozė: Ghana +75 AH. Gana žaidžia gražų ir rezultatyvų futbolą, kuo Urugvajus negali pasigirti. Todėl 0,75 AH yra labai saugus statymas, nes tikiu, kad Afrikos komanda gali net laimėti šias rungtynes, bet jiems užtenka lygiųjų dėl to apsidraudžiu su pliusine forą.

Rungtynių laikas: 17:00, Penktadienis, Gruodžio 2, 2022
Futbolas – FIFA Pasaulio Taurė
Prognozė: Gana +0.75 AH
Koeficientas: 1.80
Bendrovė: 888Starz

Nori pastebėti prognozes laiku? Prisijunk prie Facebook rimtų statymų grupės.

Ši futbolo prognozė yra rekomendacinio pobūdžio ir LazybuGuru.lt neatsako už jūsų statymus.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..