EURO 2024 Prognozė: Škotija – Šveicarija (2024-06-19)

Birželio 19 d. prasidės antras EURO 2024 grupių etapas, o A grupė bus viena iš pirmųjų, kuri sužais antrąsias rungtynes. Škotija turnyrą pradėjo tragiškomis rungtynėmis – 1:5 pralaimėjo prieš šeimininkus vokiečius, tuo tarpu Šveicarija 3:1 įveikė vengrus.

Šiose rungtynėse šveicarai gali užsitikrinti vietą atkrintamosiose ir iš karto galima pažymėti tai, jog būtent šveicarai ir prancūzai beveik niekada nepraleidžia atkrintamųjų. Grupių etapuose šveicarai yra sunkiai įveikiami ir škotams čia bus labai sunku.

Rungtynių prognozė: Šveicarijos pergalė @ 1.82

Apie pirmąsias Škotijos rinktinės EURO 2024 rungtynes daug nėra ką kalbėti – jos buvo pralaimėtos gana greitai. Akivaizdu, kad rinktinių lygiai visai kitokie. Vokiečiai anksti įmušę įvartį nusiėmė visą įtampą ir apsupti savų sirgalių pradėjo mėgautis žaidimu.

Šveicarija prieš vengrus atrodė labai solidžiai – rungtynių pradžioje visiškai laikė kontrolę, išsiveržė 2:0 ir kiek atsipalaidavo. Kai vengrai skirtumą sumažino, šveicarai vėl atsigavo ir rungtynes uždarė trečiuoju įvarčiu.

EURO 2024

Decimal

EURO 2024

Šveicarų pergalė prieš škotus ne tik užtikrintų atkrintamąsias, bet ir leistų su vokiečiais kovoti dėl pirmos vietos grupėje.

Vokietijos triuškinanti pergalė prieš škotus, tikėtina, kad leis turėti pranašumą prieš šveicarus, jeigu tarpusavyje rinktinės sužaistų lygiosiomis. Dėl to, šveicarai čia taip pat yra motyvuoti ne tik laimėti, bet ir įmušti kuo daugiau įvarčių.

euro-2024-prognozė-škotija-šveicarija

Šveicarijos koeficientas prieš vengrus buvo apie 2,10, todėl nieko keisto, kad jis yra šiek tiek mažesnis prieš škotus.

Vis tik, pergalė prieš Vengriją buvo tikrai solidi ir prieš škotus šveicarai turėtų būti laikomi ryškesniais favoritais nei yra dabar. Škotija šiose rungtynėse neturės Ryan Porteous, kuris prieš Vokietiją gavo raudoną kortelę. 

Škotų pralaimėjimas dar galutinai neišmestų iš turnyro, jeigu Vengrija pralaimės prieš vokiečius. Tokiu atveju škotai ir vengrai turės po 0 taškų ir viskas spręsis paskutiniajame mače.

Pergalės atveju, gali būti taip, jog užteks 3 taškų žengti į atkrintamąsias kaip vienai iš geriausių trečią vietą užėmusių rinktinių. Vis tik, tiek prieš šveicarus, tiek prieš vengrus Škotija atrodo kaip gana ryški autsaiderė.

Ši EURO 2024 prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..