EURO 2024 Prognozė: Čekija – Turkija (2024-06-26)

Europos futbolo čempionate prasideda lemiamų kovų metas. Iki atkrintamųjų lieka nebedaug, tačiau kai kurioms rinktinėms dar reikia iškovoti vietą aštuntfinalyje. F grupės rungtynės vyks birželio 26 d. trečiadienį 22:00 val.

Šios rinktinės žais paskutinės, galima sakyti, kad jau žinos, kas jų lauks atkrintamosiose. Vis tik, galvoti apie aštuntfinalį gali tik Portugalija, kuri jau užsitikrinusi vietą, tuo tarpu Čekija ir Turkija, panašu, kad žais dėl antros vietos grupėje. 

Rungtynių prognozė: Čekija +0.0 Azijietiškas pranašumas @ 1.80

Turkija čempionatą pradėjo pergale prieš Sakartvelą, tačiau kitose net 0:3 pralaimėjo prieš Portugaliją. Čekija tuo tarpu čempionatą pradėjo apmaudžia nesėkme prieš Portugalus.

62-ą minutę čekus į priekį išvedė Lukas Provod, tačiau 69-ą minutę rezultatas tapo lygus, o jau per pridėtinį laiką pergalę atnešė Francisco Conceicao įvartis.

Antrose rungtynėse čekams niekaip nesisekė realizuoti progų. Su Sakartvelu sužaidė 1:1, tačiau rungtynėse atliko net 26 smūgius, iš kurių 11 į vartų plotą. 

EURO 2024

Decimal

EURO 2024

Šioje EURO 2024 grupėje situacija tokia, kad Turkija tik pralaimėjimo atveju prarastų antrą vietą. Net jeigu Sakartvelas laimėtų, o Turkija sužaistų lygiosiomis, abi turėtų po 4 taškus, tačiau turkai laimėjo tarpusavio mačą ir todėl liktų antroje vietoje.

Dėl to, galima būti tikriems, kad turkai čia rinksis kur kas saugesnį futbolą – rizikuoti jiems tikrai nėra verta. 

euro-2024-prognozė-čekija-turkija

Galima sakyti, kad šiose rungtynėse beveik viskas priklauso nuo pačių čeku – jeigu sugebės laimėti, potencialiai užsitikrins antrą vietą – jeigu kažkokiu būdu Sakartvelas įveiktų portugalus ir turėtų geresnį įvarčių santykį, Čekai su 4 taškais likę trečioje vietoje vis tiek patektų į atkrintamąsias. 

Turkija prieš Portugaliją atrodė labai silpnai – rungtynes ant suolo pradėjo du talentingiausi žaidėjai, tikėtina, kad buvo taupomi ir jau anksčiau laiko pradėta galvoti apie lemiamas rungtynes.

Vis tik, rungtynėse netrūko klaidų, po kurių krito įvarčiai, vienas iš jų iš viso buvo įsimuštas į savus vartus.

Toks žaidimas didelio pasitikėjimo nekelia. Čekams prieš Sakartvelą tikrai nesisekė ir jeigu turės tiek laisvės prieš turkus, gali įmušti ne vieną ir ne du įvarčius. +0.0 azijietiškas pranašumas sugrąžins pinigus, jeigu rungtynės baigsis lygiosiomis.  

Ši EURO 2024 prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..