EURO 2024 Prognozė: Ispanija – Sakartvelas (2024-06-30)

EURO 2024 grupių etapas baigėsi ir prasideda svarbiausios kovos. Prieš atkrintamąsias daugiausiai kalbama apie šeimininkus vokiečius bei ispanus, kurie grupėse užėmė pirmas vietas ir rodė vieną geriausių žaidimų.

Įdomu tai, kad būtent Ispanija ir Vokietija potencialiai gali susitikti jau ketvirtfinalyje, jeigu įveiks savo varžovus aštuntfinaliuose. Ispanai pirmajame atkrintamųjų etape gavo vieną iš silpnesnių varžovų – Sakartvelą. 

⚽ Rungtynių prognozė: Azijietiškas suminis DAUGIAU 2.75 @ 1.85

Sakartvelo rinktinei šis Europos futbolo čempionatas buvo pirmasis šalies istorijoje. Iš rinktinės nieko nebuvo tikimasi – prieš turnyrą ji buvo įvardijama kaip viena silpniausių. Nieko keisto, kadangi FIFA reitinge Sakartvelas užima vos 74-ą vietą.

Į EURO 2024 atkrintamąsias Sakartvelas pateko laimėdamas paskutinį mačą prieš portugalus. Kartvelai gali džiaugtis, kad portugalams šis mačas nieko nelėmė ir turėjo puikią galimybę prigriebti tris taškus. Prieš tai grupėje jie dar buvo lygiosiomis sužaidę su Čekijos rinktine. 

EURO 2024

Decimal

EURO 2024

Ispanija grupių etape pademonstravo savo puolimo potencialą. Jau pirmose rungtynėse vos per pirmą kėlinį kroatams įmušė 3 įvarčius. Antrose prieš italus laimėjo tik 1:0, tačiau dominavimas jautėsi visų rungtynių metu, tik niekaip nepavykdavo uždaryti susikurtų progų ir įmušti įvarčius.

Prieš Albaniją ispanai žaidė jau užsitikrinę pirmą vietą, tačiau vis tiek laimėjo 1:0, nors žaidė visai kitas vienuoliktukas nei pirmose dvejose rungtynėse. 

Sakartvelas turi kelis ryškius žaidėjus, ypač išskirti galima Khvicha Kvaratskhelia, tačiau daug talento nėra. Pirmose rungtynėse kartvelai 1:3 pralaimėjo turkams, antrose 1:1 sužaidė su Čekija, o trečiose 2:0 įveikė Portugalus. Visose jų rungtynėse įvarčių netrūko.

euro-2024-prognozė-ispanija-sakartvelas

Vis tik, bendrai Sakartvelas negali pasigirti nei solidžia gynyba, nei aukšto lygio puolimu. Komanda išsiskiria noru ir pastangomis ir į atkrintamąsias pateko tikrai ne per individualų talentą. 

Galima neabejoti, kad ispanai prieš Sakartvelą kontroliuos kamuolį nuo pirmų minučių ir žais savo žaidimą. Suminis 2,75 reiškia, kad įmušus 3 įvarčius puse statymo bus laimėta, puse sumos grąžinta. Sėkmingam statymui reikia 4 įvarčių.

Rezultatai, kurių galima tikėtis yra 3:1 arba 4:0. Triuškinančios ispanų rungtynės čia tikrai nebūtų didelė staigmena – jau grupių etape ispanai su Nico Williams ir Lamine Yamal parodė savo potencialą, greitį ir kokybę kuriant pavojingas atakas.

Sakartvelas pasiekė daugiau nei iš jų buvo galima tikėtis, o dabar sutiks visai kito lygio varžovą.

Ši EURO 2024 prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..