EURO 2024 Prognozė: Ispanija – Prancūzija (2024-07-09)

Europos futbolo čempionatas artėja prie finišo tiesios – liko vos keturios rinktinės, kurios kovoja dėl čempionų titulo. Po sužaistų ketvirtfinalių, į titulą kėsinasi Ispanija, Prancūzija, Nyderlandai ir Anglija.

⚽ Rungtynių prognozė: Ispanija pateks į finalą @ 1.80

Pirmajame EURO 2024 pusfinalyje liepos 9 d. 22:00 val. susitiks Ispanija – Prancūzija. Jeigu prancūzai dar prieš turnyrą buvo priskiriami prie vienų iš favoritų, tai ispanus galima vadinti viena iš staigmenų – jaunimo varoma rinktinė demonstruoja geriausią žaidimą turnyre.

Į pusfinalį Ispanija žengė po pratęsimo įveikusi šeimininkus vokiečius. 119 min. pergalingą įvartį pelnė Mikel Merino.

Tuo tarpu Prancūzija pusfinalyje žais po sėkmingos 11 m baudinių serijos prieš Portugalijos rinktinę. Ten rungtynės baigėsi rezultatu 0:0, o prancūzai į ketvertuką pateko iš žaidimo neįmušę nei vieno įvarčio. Žaidimas kol kas tikrai nėra džiuginantis, tačiau iki čempionų titulo lieka vos dvejos pergalės. 

EURO 2024

Decimal

EURO 2024

Ispanija – Vokietija ketvirtfinalis buvo įvardijamas kaip šio turnyro finalas. Su tuo negalima nesutikti, kadangi žaidė tiek geriausią žaidimą demonstruojančios rinktinės, tiek ir pačios rungtynės buvo tikrai permainingos.

euro-2024-ispanija-prancuzija

Jeigu Prancūzija ir Anglija šiaip ne taip žingsnis po žingsnio eina tolyn, tai ispanai prieš vokiečius pirmą kartą sužaidė lygiosiomis – prieš tai buvo laimėję visas ketverias rungtynes. 

Jeigu Sakartvelas aštuntfinalyje nebuvo stipriausias varžovas, tai sutikę vokiečius jie vis tiek parodė puikų žaidimą, o svarbiausia, kad niekur neprapuolė Nico Williams ir Lamine Yamal.

Pažymėti galima tai, jog dėl kortelių prieš prancūzus nežais du gynėjai – Dani Carvajal ir Robin Le Normand. Traumą prieš vokiečius patyrė Pedri, kurio pusfinalyje irgi nebus. 

Prancūzija turi labai daug talento, tačiau tai kol kas niekaip nepersikelia į žaidimą aikštėje. Turint tokius žaidėjus kaip Ousmane Dembele, Kylian Mbappe, Antoine Griezmann, Marcus Thuram ir kitus, niekaip nepavyksta pasižymėti iš žaidimo.

Suprantama, kad jie gali bet kada iššauti, bet lygiai taip pat gali ir nesužaisti. Ispanija kol kas šiame čempionate dar nenuvylė ir turi viską, kad žengtų ne tik į finalą, bet ir laimėtų visą turnyrą. 

Ši EURO 2024 prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..