IEM Rio CS2 prognozė: Eternal Fire – Astralis (2024-10-07)

Spalio 7 d. prasideda dar vienas „Counter-Strike 2” turnyras – „Intel Extreme Masters Rio 2024”. Brazilijoje varžysis šešiolika „CS2” komandų, kurios po aštuonias bus padalintos į dvi grupes. Pirmieji mačai bus žaidžiami vos iki vieno laimėto žemėlapio, o mačo svarba – milžiniška.

Pralaimėjimo atveju reikės laimėti tris mačus iš eilės, kad būtų pasiektos atkrintamosios. Neabejojama, kad pirmuosiuose mačuose išvysime daug staigmenų – autsaideriams šis formatas ypač palankus. Pažvelkime plačiau į „Eternal Fire“ ir „Astralis“ susitikimą.

🔫 Susitikimo prognozė: Raundų suminis DAUGIAU 21.5 @ 1.90

„Eternal Fire“ visus nustebino puikiu pasirodymu „ESL Pro League Season 20” turnyre, kur pavyko ne tik įveikti „Vitality“, bet ir pasiekti finalą, kur tik 2:3 buvo nusileista „NaVi“.

Šis turnyras suteikė didelio tikėjimo turkų komanda ir bus labai įdomu pamatyti, ar ši keletą savaičių trukusi pertrauka nenumuš pasitikėjimo savimi ir pavyks išlaikyti gerą formą.

Pirmasis „Eternal Fire“ varžovas turnyre – „Astralis“. Danų organizacija ką tik išgyveno permainas – prie komandos prisijungė „cadiaN“, kuris pakeitė „br0“. Šis žaidėjas taip pat perims kapitono rolę.

„Astralis“ su „cadiaN“ jau debiutavo pirmajame turnyre „BLAST Premier Fall Final 2024”, kur 0:2 pralaimėjo prieš „Vitality“ ir 1:2 nusileido „Spirit“.

„IEM Rio 2024” turnyrui „Astralis“ turės kur kas daugiau laiko pasiruošti, kadangi permainos įvyko likus savaitei iki turnyro Kopenhagoje. „Eternal Fire“ tai gali būti nelabai palankus varžovas, kadangi nėra daug informacijos, kaip „Astralis“ žais.

iem-rio-cs2-prognozė-eternal-fire-astralis

Kol kas sužaidė vos du mačus, tačiau faktas, kad „cadiaN“ dar nespėjo įvesti daug pokyčių. Per šį laiką iki turnyro, „Astralis“ neabejotinai skirs daug laiko treniruotėms ir bandys nustebinti „Eternal Fire“.

Kadangi bus žaidžiamas vos vienas žemėlapis, didelė tikimybė, kad tai bus „Inferno“ arba „Dust2”. Nei viena komanda neturėtų būti sutriuškinta, abi gali laimėti, todėl esporto lažybų bendrovėse renkamės, kad bus bent 22 raundai.

Ši IEM Rio prognozė yra tik rekomendacinio pobūdžio ir mes neatsakome už jūsų statymus.

Martynas Norvilas nuo jaunystės žavėjosi kazino ir sporto lažybomis, o bėgant metams tapo šios srities ekspertu. Dėl savo aistros statymams jis praleido daugybę valandų studijuodamas įvairias sporto šakas ir strategijas, analizuodamas tikimybes ir tobulindamas savo įgūdžius. Martyno didžiulis žinių bagažas ir patirtis pelnė jam lažybų žaidėjų ben ..